„Вршчарење“ – редовна акција Вршачким планинама

У складу са опредељењем Спорско-планинарског удружења „Србија у педаљ“ и основним циљевима наше младе организације, поучени и подстакнути успехом својеврсних акција „Штрапацирунг Фрушком гором“ од октобра 2022. године покрећемо низ акција „Вршчарење“ које ће бити организоване на Вршачким планинама.

Циљ нам је да у шетњама Вршачким планинама, уз вођење и стручне савете лиценцираног планинског водича Велизара Вемића упознамо љубитеље природе са стазама, местима и пределима Вршачких планина које овај регион сврставају у предео изузетних одлика.
Зато, без обзира да ли сте из Вршца или из других крајева наше предивне земље, искористите ове могућности да вам приближимо лепоте Вршачких планина и могућности планинарства као спорта. Придружите нам се и уживајте са нама у природи….
„Вршчарење“ ће бити организовање једном месечно, конкретне информације за сваку акцију биће благовремено објављене на нашим друштвеним мрежама и на званичној интернет презентацији Спортско планинарског удружења „Србија у педаљ“ .

Поделите вест са пријатељима